Dennis en Wendy

Ruijs maakte voor ons…

Een enorme leefkeuken in onze boerderij in Ouddorp. Een grote kastenwand met pantry, een bar met krukken, een spoeleiland, kastenwand en koelkasten. Ruijs heeft als hoofdaannemer de begeleiding van de verbouwing op zich genomen.

Onze eerste ontmoeting met Ruijs was…

Op aanraden van een andere partij. We ontmoetten Juliska en Maico aan hun keukentafel. Dat voelde heel puur. Geen goud behangen kantoor, maar echtheid. Ze weten waarover ze praten. Zo zijn we heel zelfverzekerd verdergegaan met het ontwerp. We hebben alles tot op de laatste millimeter uitgedokterd in meerdere sessies om zeker te zijn dat alles wat we ontwierpen ook technisch haalbaar was, voordat Ruijs in de werkplaats aan de slag ging.

Onze grootste wens was…

We wilden een keuken in de voormalig woonkamer realiseren. Een gigantische keuken op veel vierkante meters. We wilden de gebaande paden verlaten. Alles lag open, alles was mogelijk. We wilden een combinatie van modern en strak, waarin we bijzondere authentieke elementen lieten terugkomen. Zoals bijzondere Indonesische deuren. We hebben gewaagde keuzes gemaakt die goed zijn uitgepakt. Mijn vrouw is creatief en heeft grote affiniteit met ontwerpen. Ze wist smaakvolle keuzes te maken om er ook qua uitstraling van de keuken een mooi geheel van te maken.

‘De kwaliteit van werken is uitmuntend. De manier waarop Ruijs communiceert, de afwerking van de keuken en producten waarmee zij werken. Ze zijn zo precies, bijna op het autistische af. Elk naadje in de kastenwand is exact gelijk.’ Dennis

We zijn verrast door…
We werden leuk betrokken in het proces. Zelfs toen de keuken nog kaal in de werkplaats stond kregen we al foto’s toegestuurd. Na het spuiten zette Ruijs de keuken nog eens in elkaar in de werkplaats. De energie die zij in de keuken stopten konden ze goed aan ons overbrengen. Zo was ook het proces geweldig.

De kwaliteit waarmee Ruijs werkt is uitmuntend. De manier waarop ze communiceren, de afwerking van de keuken en producten waarmee zij werken. Ook in het bouwen van de keuken heeft Ruijs ons verrast. Ze zijn zo precies, bijna op het autistische af. Elk naadje in de kastenwand is exact gelijk.

We bevelen Ruijs Interieurbouw aan omdat… Onze keuken aan de keukentafel is ontworpen. Letterlijk. Het niveau waarop Ruijs werkt, en dan zo’n persoonlijke benadering. Dat vind je nergens. Ik hoop dat het bedrijf blijft zoals het nu is. Ze zijn als familie zo trots op elkaar. We houden van hun authenticiteit. Ze willen voor 100% een tevreden klant. Het is een warm bedrijf, alles is mogelijk en zijn daardoor zo onderscheidend. Het kopen van een keuken is bij Ruijs Interieurbouw echt een feest.

Andere klantverhalen

Wat kunnen we

voor je maken?