Familie ligthart

Ruijs maakte voor ons…
Een hele keuken met eiland, kastenwand en aansluitend een koffiecorner met werkplek. Het eiland heeft een prachtig licht marmeren aanrechtblad en de keuken is vervaardigd in de door ons gekozen kleur.

Onze eerste ontmoeting met Ruijs was…
Op aanraden van vrienden en familie kwamen we met Ruijs in contact. Vanaf het begin nam Ruijs Interieurbouw het projectmanagement op zich voor onze verbouwing. Zij manageden het hele project van A-Z. Zo hadden wij nergens omkijken naar.

Onze grootste wens was…
Maatwerk, omdat we lastige hoekjes in onze woning hebben. En dat hebben we gekregen. Ruijs Interieurbouw kan alles maken, de mannen zijn ontzettend handig. Ik heb als stylist het ontwerp en de keuzes bepaald, samen zijn we tot een geweldig eindresultaat gekomen.

‘Bij Ruijs is niets onmogelijk. We hebben nog nooit zo’n soepele verbouwing gehad. De precisie, snelheid en het plezier waarmee zij werken is mij bijzonder bijgebleven.’ Geraldine Ligthart

We zijn verrast door…
Het stukje projectmanagement. Juliska, (Ruijs Interieurbouw) regelde alles voor ons. Verbouwen is een groot traject. Maar Juliska stelde ons gerust. Niets is onmogelijk. Wij hebben nog nooit zo’n soepele verbouwing gehad, alles liep geheel volgens planning. De precisie, snelheid en het plezier waarmee zij werken is mij bijzonder bijgebleven.

We bevelen Ruijs Interieurbouw aan omdat…

Ze goed ingespeeld zijn op elkaar. Ze zijn een close team en tegelijk leuke, hartelijke familie. We hebben heel prettig contact gehad. We bevelen Ruijs zonder meer bij iedereen aan. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken. Met als herinnering een soepel proces, waarin ze snel reageerden en schakelen.

Andere klantverhalen

Wat kunnen we

voor je maken?