Jouw droomkeuken

handgemaakt tot op de millimeter

Je hebt een bijzondere keuken in gedachten, iets wat je nergens anders ziet? Of wil je advies en samen de indeling en uitstraling bepalen? Wij helpen je graag. Samen gaan we op onderzoek uit, bepalen de indeling, ontwerpen je keuken en adviseren je in de keuze van hoogwaardige materialen.

Na het maken van een afspraak kom je bij ons letterlijk over de vloer. In de werkplaats, of bij ons thuis. Je zit met de makers aan tafel. Zo weten we wat technisch kan, er mooi uitziet en de meest praktische keuzes zijn. Voel je thuis, wij maken je droom(keuken) waar.

Je ruimte zoveel mogelijk praktisch benut. Solide materialen, kwaliteit die écht jarenlang meegaat. Als we ons werk doen, doen we het goed. Tot op de millimeter. Met ziel en zaligheid.

Wij laten niets aan het toeval over. We bouwen je keuken in onze werkplaats volledig op. En daarna nog eens, in huis. Wil je dat wij de verbouwing voor je managen? Met plezier! Zo werken wij slim, samen met vaste leveranciers en gebeurt alles in de juiste volgorde.

Waarom Ruijs Interieurbouw

voor jouw maatwerk keuken?

Eigen ontwerp

Dromen verwezenlijken. Wat je wens ook is, wij maken ‘m waar. Dat is het unieke van maatwerk keukens. Van uniek ontwerp tot zelfgekozen materialen. Met een droomkeuken als resultaat.

Vakmanschap

We stoppen onze hele ziel en zaligheid in ons vak. Dat vóel je. Je ruikt het zaagsel al van ver. Je ontmoet de mannen die het maken. En zal zien; de passie spat ervan af.

Totaalproject

Praktische zaken, betrouwbare leveranciers. Planning en briefing van derden. Wij doen het voor je. En dat is pure service. Met plezier!

Verhalen van onze klanten

Hoe ziet de keuken

van jouw dromen eruit?