Reina Vastenburg

Ruijs maakte voor ons…

Een bijzonder mooie en degelijke keuken. Precies wat wij wilden. We waren al zo’n twee jaar op zoek naar een fijne partij voor onze nieuwe keuken. Tot we in contact kwamen met de familie Ruijs. Het voelde gelijk goed en we wisten dat we hen het vertrouwen konden geven om onze keuken te realiseren.

Onze eerste ontmoeting met Ruijs was…

We ontmoetten hen in de werkplaats. Daar konden we zien wat Maico maakt. Een echte vakman. Ze dachten mee, deelden goede ideeën en spreken duidelijk uit ervaring. Ze wilden ons echt helpen in plaats van puur een keuken verkopen. Dat voelde voor ons gelijk al heel prettig.

Onze grootste wens was…

Een goede, fijne keuken. Het was niet makkelijk een keuken naar ons zin te krijgen. Maico kwam in de ontwerpfase binnen een kwartier met de oplossing. Omdat hij alles op maat maakt is alles mogelijk. Ze werken uitsluitend met het beste materiaal. Mooie eikenfronten. In allerlei kleuren. Wat je wil, ze kunnen het maken.

Ik heb reuma; Maico dacht daarin heel fijn met mij mee. Mocht ik een ontsteking hebben in mijn ene vinger, dan bedacht Maico een manier waardoor ik een kastje ook handig met mijn ander vinger kan gebruiken. Hij heeft veel werkervaring in dit vak en combineert dat met mensenkennis.

‘Ze zijn zo trots op wat ze neerzetten, en terecht ook. Ze zorgen ervoor dat er niets aan de keuken kan mankeren.’ Reina Vastenburg

We zijn verrast door…
Het plezier dat ze in hun werk hebben. We werden betrokken in het proces en kregen foto’s toen de keuken opgebouwd stond in de werkplaats. Ons goede voorgevoel werd bevestigd. De keuken is precies geworden zoals Maico voorspeld heeft. Wij vonden het heel plezierig om de mannen tijdens plaatsing van de keuken in huis te hebben. Ze werken netjes en zijn beleefd. Zelfs nadat we onze rekening hadden voldaan, boden ze afterservice.

We bevelen Ruijs Interieurbouw aan omdat…

We onze samenwerking en de keuken beoordelen met 5 van de 5 sterren. Familie Ruijs zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. Dat kom je toch zelden tegen?

Andere klantverhalen

Wat kunnen we

voor je maken?